LA NIT DE LES DONES D'AIGUA

23 DE JUNY DE 2022 - 22:30 h PONT MEDIEVAL

Un espectacle on la llegenda de les dones d'aigua pren vida. Màgia, sensualitat, misteri i música és el que podem veure en un espectacle que cada any esdevé únic. En un entorn privilegiat, les dones d'aigua ens seduiran amb la seva dansa...
La nit de les dones d'aigua, i coincidint amb la revetlla de Sant Joan, al nostre municipi és festa major. En un marc incomparable a la llera del riu Fluvià i el pont romànic, té lloc l'esdeveniment únic de dansa i teatre. Des de l'any 2004 es representa la màgia de la misteriosa llegenda on éssers fantàstics apareixen, durant uns instants, acompanyats de follets i fades dels boscos de Sant Joan les Fonts. No us perdeu les sorpreses de cada any.

2022 Espectacle gratuït, sense reserva prèvia ni seient

Edició 2021 i 2022 Dones d’Aigua  “ Projecte Reditus”  Cia Voël

T'ho perdràs? (Vídeo)

Al fons del fons de l’aigua,

Allà on el Sol no abrusa;

Allà on el vent no assota

ni les tempestes brunzen;

allà on és iris l’ombra

i és silenci música;

on tot hi viu en somnis,

on tot suaument ondula,

on es teixeix dels lliris

la delicada túnica,

allà he nascut; dels lliris sóc germana

i el meu nom és Liliana.

 

(Apel·les Mestres “Liliana”)

Aquesta obra està inspirada en la llegenda de les Dones d’aigua però sense deixar de banda l’actualitat. Una revisió de les llegendes del territori amb el llenguatge del circ. Un projecte que aposta per el Site Specific i un treball artístic amb diferents agents del territori.

 

La idea és posar en valor la figura de la dona i del seu empoderament; revindicant així un canvi de paradigma dins de la llegenda, a la vegada que es genera un apropament de la cultura popular a les noves generacions.

ORGANITZA: Ajuntament de Sant Joan les Fonts  AMB EL SUPORT DE: Diputació de Girona

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí